Ние сме сервиз за мобилни устройства от 2013 година. Работим с най-големите вносители на мобилни устройства в България. Оторизиран сервиз за гаранционно обслужване в България сме на следните марки: YEZZ, BLU, ENERGIZER. Ползваме само с най-качествените части и гарантираме всеки ремонт, който направим. Нашият офис се намира на ул. “Раковски” № 189, София.
 Сервизираме извънгаранционно всички водещи марки на пазара за мобилните телефони и за компютри. Всички продукти на APPLE, HUAWEI, XIAOMI, LENOVO, Alcatel, SAMSUNG, SONY, HTC, BLU, VIVAX, Blackberry, MOTOROLA, NOKIA, VERTU, YEZZ, и Windows продукти.Ние също така ремонтираме компютри, лаптопи, Imac, MacBook, appwatch, ipod, ipad и всички видове таблети.
Клаузи при пиемането на апарат в сервизния център
1. При предоставяне на апарат за сервизно обслужване, сервизът не носи отговорност за запазване на потребителската информация в апарата. Съхраняването и възстановяването на такъв тип информация е грижа на клиента. 
2. Сервизът има право да тества предоставения за ремонт апарат и за други възможни дефекти, които клиента не е описал 
3. Гаранцията за извършен ремонт е един месец и се отнася само за предмета на този ремонт. Тази гаранция не е в сила за други дефекти на апарата, както и за каквито и да било повреди, причинени от неправилна употреба 
4. Апарати, непотърсени три месеца от датата на приемане в сервиза остават тяхна собственост 
5. Клиентът се съгласява да предостави личните си данни за обработка от сервиза
6. Потребителят изрично се съгласява ,че всички лични данни ,които се намират в предоставеното за сервизно обслужване устройство ,както и всички лични данни ,които се съдържат в придружаващите рекламацията документи ( гаранционна карта / фактура ),могат да се обработват от VIP Repair самостоятелно или от трети лица с цел ремонтиране на устройството и/или отстраняване на предявени рекламации.Потребителят е запознат с доброболния характер на своето съгласие.  
7. Безплатна диагностика на вашия продукт, след което ще дадем цена на ремонта.
 Офисите ни са на ул. Раковски 189 и на ул. Солунска 16, гр. София. Нашите телефонни номера са:

+359878 628 600

+359877 777 767

+359883 720 500

+359887 222 203