КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ПРЕДИ ДА ЗАНЕСЕМ СМАРТФОНА СИ В СЕРВИЗ:

Published by admin on

Уважаеми клиенти,
Услугата Find My iPhone ( това се отнася за Iphone ) възпрепятства провеждането на тестове и ремонти . За това е необходимо тя да бъде спряна преди устройството да постъпи в сервиз и да бъде изключен и кода за влизане в самото меню,за да можем да отстраним проблем и да тестваме . Устройства, на които тази функция не е изключена, не могат да бъдат обслужени от сервизния център на VIP Repair. Услугата Find My iPhone е част от мерките за сигурност в iOS 7 и iOS 8 и iOS 9. Устройствата с тeзи версии на iOS активират тази услуга автоматично, когато в настройките на устройството, секция iCloud, е въведено валидно Apple ID. Услугата заключва устройството към въведеното Apple ID и след restore то не може да бъде активирано и използвано, ако не се въведе отново същото Apple ID и парола. 
Спирането на услугата Find My iPhone може да стане по два начина: 
1.от самото устройство:
Устройството трябва да има връзка към интернет през 3G или WiFi. 2. Влизате в меню Settings и от там в подменю iCloud. 3. Последната услуга в това подменю е Find My iPhone. 4. Плъзгате плъзгача срещу услугата така, че тя да стане неактивна. 5. Oперационната система изисква въвеждане на парола за съответното Apple ID. 6. След въвеждане на валидна парола, услугатa спира.
2.oт страницата на iCloud:
1. Устройството трябва да е изключено или да няма достъп до wi-fi/3G мрежа. 2. Oт компютър (без значение нa oперационна система) отваряте страницата www.icloud.com. 3. Въвеждате съответното Apple ID и парола. 4. Избирате услугата Find My iPhone. 5. Oт меню All Devices посочвате съответното устройство, като след името му ще се появи символ за премахване. 6. Избирaте символа и от появилия се прозорец избирате Remove.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ПАРОЛИ И АКАУНТИ -важи и за всички смартфони които се заключват с google акаунт -Samsung ,LG ,Blackberry,HTC,Nokia,Sony,Alcatel,Lenovo,Huawei,Motorola .

Categories: Важно

0 Comments

Коментари

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *